Beeld Boven Beeld kwaliteitsfotografie die bij je past


Zwangerschapsfotografie - werkwijze

Een bijzondere tijd...


Een tijd om nooit te vergeten. Nog even en het is alweer voorbij. Het getrappel in je buik, dat bijzondere gevoel van samen één zijn..


Maar een net zo'n speciale tijd breekt aan, en wat is er dan leuker om met mooie zwangerschapsfoto's in je hand met een goed gevoel op je zwangerschap terug te kijken?


De beste tijd om een zwangerschapsreportage te laten maken is tussen de 32 en 37 weken. Je buik is dan vaak nog mooi rond en je hebt vaak nog wat meer energie wat meestal wel van pas komt, en resulteert in mooiere afbeeldingen.


In een huiselijke ontspannen sfeer creëren we samen intense sfeervolle foto's, zoveel mogelijk naar je eigen wens en smaak.


Alleen of samen met je partner op de foto of misschien met broertjes en/of zusjes? Heb je een voorkeur voor zwart-wit foto's of andere bewerkingen? Dit is allemaal mogelijk.


Ik heb een thuisstudio, waarbij het ook mogelijk is om je omtekleden dus neem gerust meerdere outfits mee.


En met mooi weer heb je een keuze; we kunnen bijvoorbeeld buiten fotograferen. Heel anders maar ook erg mooi. In de buurt van Steenwijk ligt Havelte. Het stadspark Rams Woerthe is voor mij ook een plaats waar ik graag naartoe ga en het is erg divers qua mogelijkheden.


Prijzen


De kosten van een zwangerschapsreportage zijn € 45,- *


Hiervoor krijg je 5 digitale bewerkte bestanden in hoge resolutie. Mochten er nog meer leuke foto's zijn, bewerk ik die ook en bied ik die aan met een watermerk / logo. Mocht je de foto toch liever willen zonder, dan kan dat voor € 1,50 per bestand.*exclusief eventuele kilometervergoeding buiten een straal van 10 kilometer van Steenwijk a 19 cent per kilometer.


© 2014 - 2021