Beeld Boven Beeld kwaliteitsfotografie die bij je past


Portretfotografie – werkwijze

Portretfoto's zijn leuk voor nu en voor later. Lekker buiten met mooi weer, of binnen in mijn thuisstudio.
Baby's, kleine kinderen, tieners, volwassenen, elke leeftijd heeft zijn eigen mooie momenten. De samenstelling van een familie wisselt vaak, en bij bijzondere gebeurtenissen is het in mijn ogen ook erg fijn om later de mooie foto's te kunnen bekijken.


Ik geloof erin dat je de mooiste foto's krijgt wanneer de klant zich op zijn of haar gemak voelt. Wanneer je bij mij in de studio komt, maak ik alle tijd voor je. Samen bespreken we je wensen en vervolgens gaan we aan de slag.


In de studio kun je meerdere outfits meebrengen. Je kunt je omkleden. Neem mee waar je je comfortabel en goed in voelt, dat straal je dan ook uit. Mocht je samen komen, is het wenselijk de kleding een beetje op elkaar af te stemmen qua kleuren, en als het de bedoeling is de foto in je woonkamer te zetten of hangen, dan is het handig om rekening te houden met je interieur.


Je kunt kiezen uit een donkere (zwarte) of lichte (witte) achtergrond.
Zwart is wat stoerder, wit vaak wat liever en zachter.


Zwart/wit foto's of andere bewerkingen, bijvoorbeeld sepia, zijn ook mogelijk.


Ook een onderdeel van mijn portretfotografie is het fotograferen van mensen in de buitenlucht. Alleen of samen met je partner, Met de hele familie. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een weekendje weg. Of wil je de kinderen eens een keer leuk op de foto, maar niet zo strak en statisch? Dan kan buiten echt een aanvulling zijn.


Prijzen


De kosten van een fotoreportage zijn € 45,- *

Hiervoor krijg je 5 digitale bewerkte bestanden in hoge resolutie. Mochten er nog meer leuke foto's zijn, bewerk ik die ook en bied ik die aan met een watermerk / logo. Mocht je de foto toch liever willen zonder, dan kan dat voor € 1,50 per bestand.*exclusief eventuele kilometervergoeding buiten een straal van 10 kilometer van Steenwijk a 19 cent per kilometer.


© 2014 - 2021