Beeld Boven Beeld kwaliteitsfotografie die bij je past


Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site!


Een goede fotograaf vinden is niet makkelijk..


Mijn liefde voor fotografie is begonnen toen ik in 2008 foto's wilde maken van mijn dochter. Ik kon toen maar niet begrijpen waarom er uit mijn toestel toch echt andere foto's kwamen, dan wanneer je die bij een fotograaf liet maken. Dit werd dan ook mijn grootste doel, foto's maken waarvan het lijkt of ik bij een fotograaf ben geweest.


Voor mij is er niets specialer op het gebied van fotografie dan het vastleggen van een bijzonder moment in een mensenleven. Omdat ene moment voor altijd vast te kunnen houden, is in mijn ogen onbetaalbaar.


Doordat ik een nieuwsgierig en leergierig type ben, ben ik begonnen te zoeken op internet en kwam bij een fotografiecursus in de buurt uit. Deze heb ik met veel plezier gevolgd, en ook de vervolgcursus mocht voor mij niet ontbreken.


Maar echt bevredigend vond ik het allemaal nog niet, vandaar dat ik mij heb aangemeld bij verschillende fora en lid ben geworden van fotografie magazines en een fotoclub om meer te leren en meer informatie en input te krijgen.


Na een aantal jaren van informatie vergaren, en oefenen en nog maar eens oefenen, ben ik de opleiding beroepsfotograaf gaan doen. Deze heb ik in 2013 succesvol afgerond. De stap om professioneel bezig te gaan met fotografie is daarna gezet.


Omdat de ontwikkelingen binnen de fotografie nooit stil staan, groei ik mee door bijvoorbeeld het volgen van workshops, of andere passende cursussen.


Ik geloof erin dat je de mooiste foto's krijgt wanneer de klant zich op zijn of haar gemak voelt. Wanneer je bij mij in de studio komt, maak ik alle tijd voor je. Samen bespreken we je wensen en vervolgens gaan we aan de slag.


Hopelijk beantwoordt mijn site waar je naar opzoek bent. En anders? Vragen kan altijd!


Groetjes Esther Hendrikse-Schuurman


Steenwijk, Nederland© 2014 - 2021