Beeld Boven Beeld kwaliteitsfotografie die bij je past


Trouwfotografie - werkwijze

De vraag is gesteld, het antwoord gegeven. De mooiste dag van jullie leven gaat komen. En dan? Dan heb je natuurlijk een fotograaf nodig. En het liefst ook nog een die bij jullie ideeën en wensen past.


Mijn trouwfotografie doe ik samen met mijn collega Jeroen Mulder. Samen leggen wij alle momenten vast die jullie niet willen missen in een trouwreportage. Met zijn tweeën zie je meer dan wanneer je alleen fotografeert en dit resulteert in een hogere kwaliteit bruidsreportage met meer unieke foto's.


Werkwijze


Ongeveer vier tot zes weken voor het huwelijk maken wij graag kennis met jullie om een duidelijk beeld te krijgen van jullie wensen, de planning van de huwelijksdag en jullie verwachtingen.


Op de dag zelf proberen we ons zoveel mogelijk tot de ceremoniemeester te richten. En als die niet aanwezig is, hebben we in het voorgesprek vaak al genoeg informatie om jullie zo min mogelijk te hoeven storen.


Wij leveren de bewerkte foto's in hoge resolutie af op een usbstick, zodat jullie zelf eventueel een fotoboek kunnen maken.


Prijzen


Omdat elke huwelijksdag uniek is en iedereen andere wensen heeft. Hebben wij een starttarief van € 650,-* Hiervoor krijg je 6 uren fotografie. Extra uren zijn ook mogelijk en kosten € 50, -* per uur.


Hierdoor zijn jullie vrij om die uren in te vullen zoals jullie het graag willen. En de momenten die voor jullie belangrijk zijn te vereeuwigen.

*Exclusief kilometervergoeding van 19 cent per kilometer, buiten een straal van 20 kilometer vanaf Steenwijk.

En de eventueel gereden kilometers de huwelijksdag zelf.


© 2014 - 2021